Veleprodaja

Ova stranica je pravo mesto za sve one koji žele da uđu u svet dekoracije, balona i party programa; koji se bave prodajom balona i party programa u svojim maloprodajnim objektima; koji žele da nauče dodatne veštine i postanu pravi balon majstori.

Generalni smo zastupnik:

  • Qualatex programa
  • Anagram folija balona
  • Amscan party programa
  • Qualatex master bowtraka
  • Conwin opreme za balone
  • Orange Toys plišanih igračaka
  • Unique programa

 

Qualatex balone proizvodi američka kompanija Pioneer i njihovi baloni se smatraju za najkvalitetnijie latex balone na svetu.Prave se u 7 različitih veličina i 68 boja. Pored latex balona imaju i veliki izbor folija balona i pratećeg programa za sve ljude koji su u poslu sa balonima.

Kompanije Anagram ima u svojoj ponudi folija balone u različitim veličinama sa svim junacima iz crtanih filmova.

Kompanije Amscan je poznata po svom party programu.

Poizvodi kompanije Conwin su neophodni za ozbiljan rad sa balonima i obeležava ih odličan kvalitet i dug rok upotrebe.

Počev od 2020. godine, zastupamo i brend Orange Toys i njihove fantastične plišane lutke koje u dečiji svet donose nove izvore radosti i mašte.

Bez obzira kakvi su Vaši planovi u vezi sa bavljenjem balonima tu smo da Vam pomognemo od samog početka. Kada dođete sa idejom da želite da se bavite prodajom ili dekoracijom, stojimo Vam na raspolaganju sa savetima iz našeg iskustva dugog više od 16 godina.

U prilici smo da Vam ponudimo individualne treninge, kao i kompletnu pomoć oko postavljanja prodavnice i pravljenja porudžbine.

Dobrodosli u svet balona i dekoracije!
Tetrastar tim

Upoznajte naše partnere:

U nastavku možete preuzeti kataloge za 2023. godinu:

Qualatex

Anagram

Unique

Orange Toys