Vesti 

Postanite naš partner

Da li želite da se bavite dekoracijama? Ili već imate svoju firmu i želite da postanete naš veleprodajni partner? Ukoliko su odgovori na ova pitanja DA, kompanija Tetrastar d.o.o. je tu da Vam pomogne. Prvi korak je da popunite kratak formular koji možete pronaći na stranici POSTANITE NAŠ PARTNER koja se nalazi u meniju VELEPRODAJA ili jednostavno kliknite OVDE. Nakon što popunite i pošaljete formular članovi našeg tima će Vas kontaktirati u najkraćem roku radi daljeg dogovora.

Read More
Vesti 

Radno vreme za praznike

Kompanija Tetrastar će tokom predstojećih praznika raditi po sledećem rasporedu: 31.12. – do 13h 01. – 03.01. – zatvoreno 04. – 05.01. – redovno radno vreme (do 17h) 06. – 07.01. – zatvoreno 08.01. – redovno radno vreme (do 14h) Porudžbine predate u ovom periodu se isporučuju prema rasporedu AKS kurirske službe.

Read More
Vesti 

Dočekajte 2022. na pravi način

Da li želite da na najlepši način dočekate 2022? Ukoliko je odgovor DA, došli ste na pravo mesto. U ponudi kompanije Tetrastar nalaze se najlepši novogodišnji baloni koji će ulepšati svaki prostor. Tu su i proizvodi iz party programa pomoću kojih možete obezbedite sebi i svojim voljenim osobama doček Nove godine kakav zaslužuju!

Read More
Vesti 

Noć veštica 2021

31.10.2021. godine je Noć veštica ali nema potrebe da se plašite. Kompanija Tetrastar Vam je obezbedila veliki broj proizvoda pomoću kojih možete ulepšati svoj prostor i na najlepši način dočekati ovaj jesenji praznik. Posetite našu online prodavnicu na ovom linku i poručite neki od tematskih balona.

Read More
Vesti 

Nova verzija sajta YUBaloni.rs

U skladu sa predlozima naših vernih kupaca, kao i u skladu sa našim internim potrebama, 03.08.2021. godine aktivirali smo novu verziju sajta YUBaloni.rs koja sadrži veliki broj promena koje trebaju posetiocima da olakšaju i ubrzaju rad prilikom pretraživanja i poručivanja. U nastavku možete pročitati koje su promene implementirane od strane našeg tima. Prva promena koju ćete primetiti je da je sada polje za pretraživanje sajta jasno izdvojeno na vrhu stranice i da je moguće pretraživati sve kategorije ili samo određenu kategoriju. Pretraživač će uneti pojam tražiti u nazivima artikala, njihovim…

Read More
Vesti 

Radno vreme tokom praznika

Kompanija Tetrastar d.o.o. će tokom predstojećih praznika imati sledeće radno vreme: petak – 30.04. – ne radimo subota – 01.05. – od 09h do 14h nedelja – 02.05 – ne radimo ponedeljak 02.05. – ne radimo Svim kupcima i poslovnim partnerima želimo srećan Uskrs.

Read More
Vesti 

Dan zaljubljenih

Kompanija Tetrastar želi da svojim vernim kupcima i ove godine pomogne kako bi proslavili Dan zaljubljenih na najlepši način. Obradujte svoju voljenu osobu jednim od gotovih buketa iz naše ponude ili sami odaberite artikle iz široke lepeze proizvoda Ne zaboravite – Dan zaljubljenih je 14.02.2021. godine.

Read More
Vesti 

Radno vreme za praznike

Kompanija Tetrastar d.o.o. će tokom predstojećih praznika imati sledeće radno vreme: 31.12. – od 09h do 14h 01.01. – 03.01. – ne radimo 04.01. – normalno radno vreme 05.01. – normalno radno vreme 06.01. – od 09h do 14h 07.01. – ne radimo 08.01. – 09.01. – normalno radno vreme Svim kupcima i poslovnim partnerima želimo srećene Novogodišnje i Božićne praznike i mnogo sreće i zdravlja u 2021. godini.

Read More
Vesti 

Pripremite se za doček 2021.

2020 godina je bila puna izazova za sve nas. Sada je pravi trenutak da počnete sa pripremama za doček 2021. godine za koju se svi nadamo da će nam doneti više razloga za sreću i, pre svega, mnogo zdravlja. Kako bi ste organizovali doček Nove godine na najlepši mogući način obezbedili smo Vam najnovije proizvode renomiranih brendova Qualatex, Anagram, Amscan i Unique koje možete pogledati na sledećem linku

Read More
Vesti 

Noć veštica 2020

Počnite sa pripremama za 31 Oktobar – Noć veštica. U našoj ponudi možete pronaći proizvode koji će Vam omogućiti da se pripremite za ovu globalnu proslavu, ulepšate svoj prostor i da nasmejete Vama drage osobe. Artikle sa motivima koji su vezani za Noć veštica možete pronaći na ovom linku

Read More