Vesti 

Nova verzija sajta YUBaloni.rs

U skladu sa predlozima naših vernih kupaca, kao i u skladu sa našim internim potrebama, 03.08.2021. godine aktivirali smo novu verziju sajta YUBaloni.rs koja sadrži veliki broj promena koje trebaju posetiocima da olakšaju i ubrzaju rad prilikom pretraživanja i poručivanja. U nastavku možete pročitati koje su promene implementirane od strane našeg tima.

Prva promena koju ćete primetiti je da je sada polje za pretraživanje sajta jasno izdvojeno na vrhu stranice i da je moguće pretraživati sve kategorije ili samo određenu kategoriju. Pretraživač će uneti pojam tražiti u nazivima artikala, njihovim opisima kao i unutar njihoviš šifri. (slika 1)

Slika 1

Kako bi smo posetiocima olakšali snalaženje na sajtu napravili smo detaljna uputstva kojima je moguće pristupiti u meniju POMOĆ U RADU. Napravljena su posebna uputstva za kupce u maloprodaji i kupce u veleprodaji. (slika 2)

Slika 2

Ukoliko želite da brzo proverite naše radno vreme možete na vrhu stranice kliknuti na opciju RADNO VREME.

Ukoliko želite da nas brzo kontaktirate možete izabrati opciju KONTAKT koja će Vam na novoj stranici pružiti mogućnost da nam pošaljete tekstualnu poruku. (slika 3)

Slika 3

Na početnoj stranici smo dodali skrolujući tekst putem kojeg možete brzo videti najnovije opcije na sajtu i pristupiti im klikom na odgovarajući tekst.

Ispod ovog dela se nalazi unapređen pregled novih artikala. Dok smo ranije bili ograničeni na samo 5 artikala sada ne postoji ograničenje i ovde ćete moći da vidite sve nove artikle koje smo dodali u našu ponudu prilikom poslednjeg uvoza robe. (slika 4)

Slika 4

Nove artikle u ponudi možete pregledati i na posebnoj stranici kojoj možete pristupiti iz menija PRODAVNICA odabirom opcije NOVO U PONUDI. (slika 5)

Novi artikli su na čitavom sajtu obeleženi oznakom NOVO koja će nestati nakon 10 dana.

Slika 5

Klikom na opciju VELEPRODAJA možete pristupiti stranici sa osnovnim informacijama o brendovima koje zastupamo. U nastavku te stranice moguće je pronaći linkove ka aktuelnim katalozima. (slika 6)

Slika 6

Klikom na opciju PRODAVNICA otvara se stranica sa osnovnim kategorijama proizvoda koji su trenutno u ponudi. Ispod svake kategorije se nalazi informacija o tome koliko pojedinačnih artikala ima u toj kategoriji.

Sa leve strane se nalaze filteri koje možete iskoristiti da brže pronađete artikal koji Vas interesuje. (slika 7)

Radi ubrzanja rada uklonili smo ranije postojeće filtere PODGRUPA i UZRAST.

Slika 7

Kako bi ste pristupili podkategorijama potrebno je da kliknete na sliku odgovarajuće kategorije ili da iz padajućeg menija odaberete podmeni sa tom podkategorijom. (slika 8)

Slika 8

Ukoliko želite da pristupite artiklima koji pripadaju određenoj podkategoriji potrebno je da kliknete na sliku podkategorije.

Lakši i brži način za pristup artiklima iz određene podkategorije je da se klikne na odgovarajuću stavku u padajućem meniju iz opcije PRODAVNICA. (slika 9)

Slika 9

Kao i ranije, pojedinačnom artiklu možete pristupiti klikom na njegovu sliku. Na stranici artikla moguće je uneti željenu količinu i izvršiti poručivanje istog. (slika 10)

Slika 10

Radi lakšeg poručivanja artikala iz party programa grupisali smo artikle koji pripadaju istom setu (dezenu). Ovim artiklima je moguće pristupiti kroz meni PARTY PROGRAM odabirom podkategorije PARTY KOMPLETI. (slika 11)

Slika 11

Nakon što kliknete na jedan od artikala otvoriće Vam se nova stranica na kojoj će biti izlistani svi artikli koji su uključeni u taj komplet. Možete ih poručivati nezavisno jedne od drugih, ukoliko su na stanju. Na raspolaganju su Vam i slike svih artikala u kompletu. (slika 12)

Naravno, ukoliko želite, sve ove artikle možete pronaći i zasebno u njihovim odgovarajućim podkategorijama tako da su Vam dostupni za poručivanje na više različitih načina.

Slika 12

Nadamo se da će Vam ove promene olakšati rad na našem sajtu.

Related posts