Najčešća pitanja

Zavisi od veličine balona, najprodavaniji baloni, veličine od 28 cm, lete u proseku od 18 do 24 sati.

Naravno da mogu, koristeći specijalnu tečnost, baloni od 28 cm mogu da lete od 1 do 4 nedelje.

100 malih balona veličine 10 cm.

Zavisi od prostora koji treba da se dekoriše.

Svaki balon se može kupiti komadno

Mogu, s tim da baloni duvani na vazduh ne lete.

Veličina poklona ne može da bude veća od 15 cm u prečniku i ne sme biti oštrih ivica.

Svaki put kada udarite naduvan balon, on će pevati snimljenu poruku.

Uglavnom sve što zamislite.

Da, možete ispisati ime, logo firme ili poruku koju želite.

Možemo odštampati balon, zalepiti posebnu vrstu nalepnica ili ispisati šljokicama.

Da, u obliku srca, kruga, zvezde, kao i junaka iz crtanih filmova.

Baloni su marke Qualatex, najkvalitetniji na svetskom tržištu, napravljeni od čistog lateksa, 100% biorazgradivi i testirani u akreditovanim laboratorijama po nalogu Ministarstva zdravlja Republike Srbije. Qualatex baloni se prave od 100% čistog prirodnog lateksa. Vreme njihovog raspadanja u prirodi je, otprilike, kao vreme raspadanja hrastovog lista. Qualatex baloni su dostupni u preko 70 fantastičnih boja, a veličine variraju od 5 do 36 inča, tj. 13 do 87 cm u okruglom obliku. Qualatex baloni se često nazivaju najboljim balonima. Poslednja istraživanja su pokazala da više od 80% profesionalaca koristi Qualatex brend. Qualatex baloni su poznati po svom kvalitetu, izboru boja, koordinaciji i vremenu lebdenja.)

Baloni su odštampani u punom obimu balona (all around), osim nekoliko motiva koji su posebno obeleženi.Većina balona su štampani od vrata na dole, međutim, 18-inčni balon se štampa od vrata na gore. Neki baloni se mogu štampati na oba načina, balon koji se štampa od vrata na gore može da se koristi da se napuni vazduhom i okači da visi (za balon eksploziju). Obratite pažnju na sliku pored balona.

Bubble (mehurići) baloni su novi baloni od rastegljive plastike, jako su neobični i zapadaju za oko.Predstavljaju sasvim novu kategoriju proizvoda. Sa glatkom površinom, poput lopte za plažu, sjajno izgledaju iz svakog ugla.

Bubbles ne oksidiraju i ljudi nisu alergični na njih. Njihovo vreme lebdenja se uglavnom meri nedeljama.

• Decco Bubble Baloni
Decco Bubble baloni proizvode se u velicini od 20 inča (51 cm) i 24 inča (61 cm). Nemaju samozatvarajuće ventile, dizajnirani su da budu punjeni balonima od lateksa. Štampani deko baloni nude još više mogućnosti za dekoraciju.

• Bubble Baloni
Baloni veličine 22 inča (56 cm), sa providnim 3D dizajnom koji izgleda lepo iz svakog ugla. Imaju samozatvarajuće ventile i na njih su već zakačene trake. Pumpati ih sa kompletom za naduvavanje lateks balona. Prestanite sa pumpanjem kada nestanu bore sa površine balona.

• Double Bubble Baloni
Dvostruki baloni, „Balon u Balonu“, veličine 24 inča (61 cm), koriste svoju neoksidirajuću površinu da bi prikazivala predmete koji se nalaze unutar njih. I oni imaju samozatvarajuće ventile. Pumpaju se u tri koraka. Prvo se unosi helijum kroz ventil A, zatim se automatski, nastavkom za folija balone, napuni ventil B, pa se onda ponovo puni ventil A nastavkom za lateks balone dok ne nestanu bore sa površine balona.

Ovi baloni su proizvedeni od biaksijalnog najlona, impregnirani aluminijumom spolja i obloženi polietilenom iznutra. Seku se na željene oblike i zatvaraju toplotom po ivicama. Mikrofoil baloni su manje porozni od lateks balona i ostaju naduvani nekoliko puta duže, ali nisu biorazgradivi.

Mikrofoil baloni su dostupni u širokom spektru boja. Proverite vaše Qualatex garfikone sa bojama. Veličine ovih balona variraju od 4 inča (10 cm) do 36 inča (92 cm).

Folija balone, u veličini od 4 (10 cm), 9 (23 cm) i 14 inča (36 cm), potrebno je zatvoriti lemilicom posle naduvavanja.

Folija baloni u veličinama većim od 18 inča se automatski zatvaraju posle naduvavanja.
See Thru – providni – Novi dizajn balona koji je napravljen od providne folije sa različitim motivima.
Pevajući Sing-A -Tune – baloni veličine 28 inča (71 cm), koji pevaju Happy Birthday pesmu glasom junaka koji je nacrtan na balonu 50 puta.

Say & Play Sing-A-Tune – baloni veličine 32 inča (81 cm) na koje možete snimiti svoju poruku dužine 10 sekundi koju možete preslušavati 50 puta.

Air Walker – Baloni u obliku junaka u veličinama od 1,32 cm do 2,08 cm. Telo junaka se puni helijumom, a noge vazduhom i tako naduvan balon ima savršen balans helijuma i vazduha da se pomera strujanjem vazduha u prostoriji i daje vizuelni izgled da balon šeta.

Veliki Brojevi
Brojevi veličine 34 inča (86 cm). Mogu se puniti helijumom i vazduhom .

Ultra shape
Potpuno novi dizajn balona koji omogućava dugo letenje balona napunjenog helijumom.

Proizvođač party programa je Amscan International, najveći proizvođač party programa u svetu. Svi artikli su testirani u akreditovanim laboratorijama po nalogu Ministarstva zdravlja Republike Srbije.