Vesti 

Postanite naš partner

Da li želite da se bavite dekoracijama? Ili već imate svoju firmu i želite da postanete naš veleprodajni partner? Ukoliko su odgovori na ova pitanja DA, kompanija Tetrastar d.o.o. je tu da Vam pomogne. Prvi korak je da popunite kratak formular koji možete pronaći na stranici POSTANITE NAŠ PARTNER koja se nalazi u meniju VELEPRODAJA ili jednostavno kliknite OVDE. Nakon što popunite i pošaljete formular članovi našeg tima će Vas kontaktirati u najkraćem roku radi daljeg dogovora.

Read More
Vesti 

Nova Godina stiže

Doček Nove Godine je pred nama. Kompanija Tetrastar ima u svojoj ponudi veliki izbor balona i artikala iz party programa sa novogodišnjim motivima. Posetite našu online prodavnicu na ovom linku i odaberite proizvode koji će Vam ulepšati doček 2024. godine.

Read More
Vesti 

Radno vreme za Prvi Maj

Kompanija Tetrastar doo će tokom predstojećih Prvomajskih praznika imati sledeće radno vreme: Ponedeljak – 01.05. – ne radi se Utorak – 02.05. – redovno radno vreme Sve online porudžbine predate 28.04. nakon 12h, biće predate na isporuku tek 02.05.2023. godine.

Read More
Vesti 

Dan zaljubljenih

Kompanija Tetrastar želi da svojim vernim kupcima i ove godine pomogne kako bi proslavili Dan zaljubljenih na najlepši način. Obradujte svoju voljenu osobu jednim od gotovih buketa iz naše ponude ili sami odaberite artikle iz široke lepeze proizvoda koje možete pronaći na ovom linku Ne zaboravite – Dan zaljubljenih je 14.02.2023. godine.

Read More
Vesti 

Radno vreme za Uskrs

Kompanija Tetrastar doo će tokom predstojećih Uskršnjih praznika imati sledeće radno vreme: Petak – 22.04. – ne radi se Subota – 23.04. – ne radi se Ponedeljak – 25.04. – ne radi se Sve online porudžbine predate 21.04. nakon 12h, biće predate na isporuku tek 26.04.2022. godine.

Read More
Vesti 

Novi brend u ponudi ARTESAVI

Ostvarivanje snova od 1972. godine Artesavi je započeo svoju delatnost 1972. godine u Barseloni, praveći plišane igračke sa ličnim dodirom. Trenutno nudi široku paletu proizvoda, plišanih igračaka, uključujući i igračke napravljene od materijala najnovije generacije kao što je Suavitek, koji je mekan i sprečava opadanje dlaka na igrački, čime se sprečava alergije. Njihovii proizvodi su prisutni u najboljim prodavnicama širom sveta i podržani od strane mnogobrojnih klijenata, koji ARTESAVI smatraju liderom u sektoru, zahvaljujući velikom iskustvu i kvalitetu proizvoda. Pogledajte našu trenutnu ponudu ARTESAVI proizvoda pomoću ovog linka

Read More
Vesti 

Radno vreme za praznike

Kompanija Tetrastar će tokom predstojećih praznika raditi po sledećem rasporedu: 31.12. – do 13h 01. – 03.01. – zatvoreno 04. – 05.01. – redovno radno vreme (do 17h) 06. – 07.01. – zatvoreno 08.01. – redovno radno vreme (do 14h) Porudžbine predate u ovom periodu se isporučuju prema rasporedu AKS kurirske službe.

Read More
Vesti 

Dočekajte 2022. na pravi način

Da li želite da na najlepši način dočekate 2022? Ukoliko je odgovor DA, došli ste na pravo mesto. U ponudi kompanije Tetrastar nalaze se najlepši novogodišnji baloni koji će ulepšati svaki prostor. Tu su i proizvodi iz party programa pomoću kojih možete obezbedite sebi i svojim voljenim osobama doček Nove godine kakav zaslužuju!

Read More
Vesti 

Noć veštica 2021

31.10.2021. godine je Noć veštica ali nema potrebe da se plašite. Kompanija Tetrastar Vam je obezbedila veliki broj proizvoda pomoću kojih možete ulepšati svoj prostor i na najlepši način dočekati ovaj jesenji praznik. Posetite našu online prodavnicu na ovom linku i poručite neki od tematskih balona.

Read More